sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bu kutuyu emekaretleyerek "Bilgilerinizi Karar ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza muvafık olarak teamülleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıversiyon.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir gökyüzü acımasızlabilir. Renkler ömürımızın içre bizim derun halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve valör katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Bunun yerı teselsül artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi dokumalabildiği muhtevain çıktı daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Fosforlu ve kontak çeken bir gri tonu olan balkı gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Kıpkızıl gri odaklı bir beyit dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler yardımıyla alanda uysal geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kilitsiz küreksiz gri olmalı!

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk temellığı antrasit renk tonları kullandığınız yataklar yürekin pembe detaylı nevresim ekipmanı seçerek odanın tartılı ve sıcak görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoklukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek midein kullanılabilir.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam sahaınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize mesabe katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır yatak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı bakış önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara eş olacak habitat grupları ve genelev ağırlıkmları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi çoklukla hararetli gri veya yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kâmil bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile vesair dekorasyon unsurlarıyla antrasit gri dekorasyon kusursuz bir düzen yürekerisindedir.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan midein ayrı bir keyif yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri antrasit gri dekorasyon ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin denk odalarında kullanılmaya başlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği temaşa ederken diğer renklerle yetkin bir mutabakat derunerisindedir.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazısının kap resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu ciğerin bile kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page